Selecteer provincie

Greeven & Zn BV Verhuisbedrijf

Vind een betrouwbaar Verhuisbedrijf in Zeist. Let op het goedkoopste Verhuisbedrijf Zeist is niet altijd de beste keus. Wij adviseren ook altijd de kwaliteit te bekijken, door bijvoorbeeld op de website van het desbetreffende verhuisbedrijf te kijken. 

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )

Vergelijk 5 Verhuisbedrijven werkzaam in Zeist en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Huis Ter Heideweg 9
3705MA Zeist
Utrecht
Telefoonnummer
e-mail
info@greeven-zeist.nl
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


info@greeven-zeist.nl

http://www.greeven-zeist.nl
Met verstand van vakkundig verhuizen
Persoonlijke aandacht en service

Wat wij doen:
Greeven & Zonen is een verhuisbedrijf, langer dan 80 jaar een familiebedrijf met verstand van vakkundig verhuizen. Bij verhuizen komt meer kijken dan met een paar sterke jongens huishoudens inpakken en van A naar B vervoeren.

Greeven & Zonen verhuizen niet alleen binnen Nederland, maar door heel Europa en alle andere continenten. Van Kampen tot aan Kaapstad. Greeven en Zonen biedt klantgerichte service door samen met u in overleg een verhuisplan te bespreken voor een optimale dienstverlening.

Klantgerichtheid, service en flexibiliteit.



Als Erkend Verhuizer is Greeven & Zonen gehouden aan de regels en kwaliteitsnormen, die zijn vastgesteld door deze brancheorganisatie. Na een zorgvuldige inventarisatie van uw wensen, wordt een duidelijke offerte opgesteld en aan u overhandigd. Zodat u vooraf weet waar u aan toe bent en wat u van onze dienstverlening mag verwachten
Diensten:
Opslag