Selecteer provincie

Beek Verhuizingen Van

Vind een betrouwbaar Verhuisbedrijf in Zeist. Let op het goedkoopste Verhuisbedrijf Zeist is niet altijd de beste keus. Wij adviseren ook altijd de kwaliteit te bekijken, door bijvoorbeeld op de website van het desbetreffende verhuisbedrijf te kijken. 

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )

Vergelijk 5 Verhuisbedrijven werkzaam in Zeist en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Van der Merschlaan 62
3705TJ Zeist
Utrecht
Telefoonnummer
e-mail
info@vanbeekverhuizingen.nl
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Van Beek Verhuizingen is opgericht in 1928. Het bedrijf is gestart door Dirk van Beek. Heden zit de vierde generatie in het bedrijf.

Sinds de oprichting is er bij ons in het bedrijf heel wat veranderd. Verhuisden wij vroeger met paard en wagen, tegenwoordig verhuizen wij met de modernste verhuisauto’s door het hele land. Het handmatig takelen is ook verleden tijd. Tegenwoordig gebruiken we moderne mobiele – en opbouwliften. Verhuizingen naar het buitenland voeren wij niet uit.

In de jaren ’80 is de firma Van de Kuil uit de Bilt overgenomen door Van Beek. Helaas was er destijds geen opvolging binnen het bedrijf, waardoor het leek te verdwijnen. Door de goede naam, en de intensieve samenwerking kwam de overname tot stand met behoud van de naam 'Van de Kuil'.

Ons bedrijf houdt van netjes en rustig werken. Daarom werken wij met een goed op elkaar ingespeeld team met de nodige ervaring, zodat u uw kostbare spullen gerust uit handen kunt geven.
Naast het verhuizen verzorgen wij ook inboedelopslag, piano- en vleugelvervoer en bedrijfsverhuizingen.Diensten:
Advies, Inpakken, Opslag, Vervoer