UTS Van der Lee

Vind een betrouwbaar Verhuisbedrijf in Utrecht (gemeente). Let op het goedkoopste Verhuisbedrijf Utrecht (gemeente) is niet altijd de beste keus. Wij adviseren ook altijd de kwaliteit te bekijken, door bijvoorbeeld op de website van het desbetreffende verhuisbedrijf te kijken. 

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )

Vergelijk 5 Verhuisbedrijven werkzaam in Utrecht (gemeente) en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Nucleonenweg 23
3542CD Utrecht (gemeente)
Utrecht
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Ontzorgen staat centraal:
In 1901 werd door de heer C.A. van der Lee het verhuisbedrijf Van der Lee verhuizingen opgericht in Utrecht. Het ondersteunen en ontzorgen van mensen, bedrijven en instellingen heeft sinds onze oprichting altijd centraal gestaan bij het uitvoeren van onze verhuisactiviteiten.
Unieke Totaal Service:
UTS Van der Lee is uitgegroeid tot een allround verhuisbedrijf voor zowel de zakelijke- als particuliere markt in binnen- en buitenland. Wij zijn een gespecialiseerde projectverhuizer en waarborgen dat u te maken heeft met een betrouwbare partner in business. Naast het verplaatsen van werkplekken bieden wij ook een breed pakket aan facilitaire dienstverlening, onze Unieke Totaal Service.
Speciale service voor ouderen:
Het verhuizen van inboedels vergt de juiste houding, expertise en vakmanschap. Iets wat onze mensen op hun hart meedragen. Zorg staat bij ons centraal en wij zijn gespecialiseerd in het verhuizen van ouderen. Wij bieden een speciale service voor ouderen die echt ontzorgt. Ook onze Verhuisdirigentes maken verhuizen tot een feestelijke ervaring zoals u dat nog niet eerder mee maakte.
De klanten van UTS Van der Lee komen o.a. uit Utrecht, Hilversum en Amersfoort.Doelgroep:
Particulieren

Diensten:
Advies, Internationale verhuizing, Opslag, Verhuur, Verkoop, Vervoer