Kuiper Erkend Verhuisbedrijf

Vind een betrouwbaar Verhuisbedrijf in Almelo. Let op het goedkoopste Verhuisbedrijf Almelo is niet altijd de beste keus. Wij adviseren ook altijd de kwaliteit te bekijken, door bijvoorbeeld op de website van het desbetreffende verhuisbedrijf te kijken. 

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )

Vergelijk 5 Verhuisbedrijven werkzaam in Almelo en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Bleijenbeek 25
7608NH Almelo
Overijssel
Telefoonnummer
e-mail
info@kuiperalmelo.nl
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.kuiperalmelo.nl

Wat wij doen:
Kuiper Verhuizingen maakt deel uit van de "Erkende Verhuizers", een predikaat dat de klant extra zekerheid verschaft over de geboden kwaliteit. Daarnaast is ons bedrijf gecertificeerd volgens de ISO-9001 norm.

Indien u enkel de assistentie van een paar sterke verhuizers met een verhuiswagen wenst, kunt u gebruik maken van onze "low budget verhuizingen". Wij komen dan niet langs voor het maken van een afspraak, maar u huurt ons op nacalculatie.

Indien u uw huis verkocht heeft en de nieuwe eigenaar wil hierin sneller dan dat u in uw nieuwe woning kunt, dient u een tijdelijke (vakantie)woning te betrekken. Uiteraard moet op dat moment uw inboedel tijdelijk elders worden opgeslagen. Speciaal hiervoor beschikt Kuiper Verhuizingen over een verwarmde en beveiligde opslagruimte met uitermate geschikte houten liftvans. Ook zijn wij in het bezit van zeecontainers. Wij komen dan met de container op de auto bij u voor de deur en pakken hierin uw inboedel. De container komt vervolgens in onze opslagloods te staan!Aangesloten bij / Certificering:
9001, Erkende verhuizers