Hofman Erkende Verhuizers Jan

Vind een betrouwbaar Verhuisbedrijf in Almelo. Let op het goedkoopste Verhuisbedrijf Almelo is niet altijd de beste keus. Wij adviseren ook altijd de kwaliteit te bekijken, door bijvoorbeeld op de website van het desbetreffende verhuisbedrijf te kijken. 

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )

Vergelijk 5 Verhuisbedrijven werkzaam in Almelo en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Vriezenveenseweg 97
7602AC Almelo
Overijssel
Telefoonnummer
e-mail
info@hofman.nu
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.hofman.nu

Wat wij doen:
Verhuizen doet u niet dagelijks; wij wel! Onze gediplomeerde verhuizers staan garant voor een efficient en soepel lopende verhuizing. Bovendien maakt ons bedrijf deel uit van de "Erkende Verhuizers", een predikaat dat de klant extra zekerheid verschaft over de geboden kwaliteit.Wij maken waar wat we beloven, zijn duidelijk in onze afspraken en komen deze ook heel correct na. Voor ieder budget hebben wij een passend service pakket, varierend van een volledig verzorgde verhuizing tot enkel containertransport. Bovendien bieden wij de mogelijkheid tot tijdelijke meubelopslag en kunnen wij uw inboedel ook overzee verschepen. Een veilig gevoel hierbij is dat al onze werkzaamheden volledig verzekerd zijn, zonder eigen risico.

En de prijs? Aan onze scherpe tarieven zult u zich zeker niet vertillen! Vraagt u eens vrijblijvend een offerte aan en oordeelt u zelf!

Onze verhuiswagens zijn uitgerust met hulpmiddelen en materialen om uw inboedel zorgvuldig te kunnen laden en veilig naar de nieuwe woning te brengen. Grote en kleine verhuisliften zijn beschikbaar om uw inboedel, zonder overlast voor andere bewoners, uit hoger gelegen flatgebouwen te halen of naar binnen te brengen.

Door de verscheidenheid aan inboedels is kennis nodig voor het vakkundig dé-/monteren van meubels. Dit is het werk van de verhuisspecialisten van Jan Hofman Verhuizingen. Onze goed opgeleide en ervaren verhuizers plaatsen uw inboedel op die plaats, waar u het wilt hebben. Wist u dat de meeste schade ontstaat door het verkeerd inpakken van uw persoonlijke eigendommen? Uiteraard kunt u voor het voorbereidende inpakwerk ook bij ons terecht. Onze verhuizers weten als geen ander hoe uw kostbare inboedel verpakt en ingepakt moet worden.
Service:
Gratis offerte

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Inpakken, Internationale verhuizing, Opslag, De-/monteren , Nationale verhuizing

Producten:
Verhuislift

Aangesloten bij / Certificering:
9001, Erkende berhuizers