UTS Cors de Jongh

Vind een betrouwbaar Verhuisbedrijf in Badhoevedorp. Let op het goedkoopste Verhuisbedrijf Badhoevedorp is niet altijd de beste keus. Wij adviseren ook altijd de kwaliteit te bekijken, door bijvoorbeeld op de website van het desbetreffende verhuisbedrijf te kijken. 

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )

Vergelijk 5 Verhuisbedrijven werkzaam in Badhoevedorp en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Sloterweg 312
1171VJ Badhoevedorp
Noord-Holland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Ruim 25 locaties verspreid over heel Nederland.
Altijd een UTS Verhuisbedrijf bij u in de buurt!

Wat wij doen:
Een verhuisbegrip in Nijmegen:
UTS Verkroost Verhuizingen is een verhuisbegrip in de oudste stad van Nederland. Al in 1926 begon de familie Verkroost haar verhuisactiviteiten vanaf de Pontanusstraat in Nijmegen.
Onbegrensde verhuismogelijkheden:
Uw ideeën staan centraal bij de ontwikkeling van onze professionele en innovatieve onderneming! Wij bieden een uniek dienstenpakket met onbegrensde verhuismogelijkheden voor ieder budget, in binnen- en buitenland.
Facilitaire partner in business:
Als uw uitdaging ligt in het veranderproces van de onderneming, dan zijn wij uw facilitaire partner in business, die veel meer biedt dan alleen het verplaatsen van werkplekken en dozen. Vanaf het idee begeleiden en adviseren wij u tot aan de realisatie. Welk meubilair, vlekkenplan, arbo eisen, vloerbedekking, ICT dan ook, wij denken graag met u mee.
Unieke Totaal Service:
Naast uitstekend verhuizen kunt u ook gebruik maken van onze Unieke Totaal Service. Een breed pakket aan doelgroepgerichte diensten waarbij u zelf kiest om in te spannen of te ontspannen. Van doe-het-zelf service tot aan het volledig laten organiseren van de complete verhuizing door onze Verhuisdirigente. Ook bieden wij Handyman service, speciale service voor ouderen, schoonmaak, boedelbeheer en nog veel meer.Doelgroep:
Particulieren

Diensten:
Advies, Internationale verhuizing, Opslag, Verhuur, Verkoop, Vervoer