Graaf Verhuizingen & Opslag De

Vind een betrouwbaar Verhuisbedrijf in Alkmaar. Let op het goedkoopste Verhuisbedrijf Alkmaar is niet altijd de beste keus. Wij adviseren ook altijd de kwaliteit te bekijken, door bijvoorbeeld op de website van het desbetreffende verhuisbedrijf te kijken. 

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )

Vergelijk 5 Verhuisbedrijven werkzaam in Alkmaar en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Berenkoog 83
1822BN Alkmaar
Noord-Holland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
De Graaf Verhuizingen & Opslag is een toonaangevend verhuisbedrijf, degelijk, betrouwbaar, professioneel en erkend.
Een traditioneel familiebedrijf met inmiddels de derde generatie die met groot materieel de meest uiteenlopende verhuizingen verzorgt. Nog steeds vanuit de beste familietradities, waarin kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid zo goed herkenbaar zijn.

Nationaal en internationaal Kennis, ervaring, flexibiliteit en logistieke capaciteit: sleutelwoorden in een zo breed geori├źnteerd verhuisbedrijf. Wij besteden dezelfde zorg aan een kleine lokale verhuizing als aan internationale verhuizingen; compleet met logistieke planning, opslag, vervoer, verschepen en het verzorgen van uit- en invoerdocumenten, waar ook ter wereld.

Antieke inboedels en complete fabrieken
Wij beheersen het hele scala op het gebied van verhuizen. Kostbare kasten, piano's,omvangrijke bedrijfsinboedels, complete machineparken en archiefopslag. Hiervoor beschikken wij naast luchtgeveerde, speciaal toegeruste verhuiswagens over alle technische hulpmiddelen, waaronder liften en kranen.

Werk voor vakmensen
Ondanks alle beschikbare technieken, zijn het de mensen die er een vak van maken. Elke verhuizing, groot of klein, vraagt om grote zorgvuldigheid en aandacht voor details, want vrijwel altijd gaat het om zaken waarvan onze opdrachtgevers, persoonlijk of zakelijk, sterk afhankelijk zijn. Wij zijn daar al 80 jaar goed in.

ContaineropslagIn onze speciaal ontwikkelde containerunits worden goederen professioneel en veilig opgeslagen voor de zakelijke en particuliere markt.

Zakelijk
Voor bedrijven en andere organisaties zoals zorgcentra, scholen etc. is het gebruik van deze mobiele en flexibele opslagmogelijkheid de oplossing bij bijvoorbeeld interne verhuizingen, renovatie- en verbouwprojecten, aankoop van nieuw kantoormeubilair of het leggen van nieuwe vloerbedekking.

Specialiteiten:
Particuliere verhuizingen, Internationale verhuizingen, Project verhuizingen, Kantoren, Scholen, , Zorgcentra en Bedrijven, Containeropslag, Opslag in Inboedelhotel, Laad-en Losbruggen beschikbaar, Verhuisliften en Kranen, Rolcontainers

Aangesloten bij / Certificering:
ISO : 9001, Erkende Verhuizers, NIWO, Mondial Movers, Erkende Verhuizers, European Movers Group